ELEMENTAL

ELEMENTAL

Vintage Industrial Bar, Zagreb

O događaju

ULAZNICA JOŠ IMA U DIRTY OLD SHOPU (Tratinska 18)

ELEMENTAL

petak, 20.12.2019.
Vinatge Industrial, ZG

Grupa Elemental prvi put stiže u zagrebački klub Vintage Industrial. Koncert najavljen 20. prosinca ekskluzivna je prilika za doživjeti veterane domaćeg hip hopa u intimnijem okruženju.

Nakon intenzivne i produljene ljetne sezone diljem regije, povratak na klupski teren metropole događa se godinu dana od euforične proslave 20 godina blistave karijere, obilježene i izlaskom knjige biografskog sadržaja. Uz lijep staž, svoj izniman produktivni nagon ispoljili su i proljetos objavom video albuma „B strane“. Snimljen u prostoru AKC Medike donosi koncertno manje zastupljene pjesme benda, odnosno probrane dragulje sa svih sedam albuma, a za kojima je tijekom godina toliko žudila vjerna publika.

Elemental – B strane [video album]
www.youtube.com/watch?v=Se9WKBJ9hbc

Osviještenost i dobar odnos prema fan bazi krasi ovaj danas sedmeročlani bend u kojem centralne uloge igraju njegovi utemeljitelji Shot i Remi. Snažnog glasa, vokalno i lirički, Remi se uz funkciju u bendu uvijek rado odaziva biti dijelom različitih panela i tribina u društvenom životu, čime daje još veći značaj poruci koju odašilje umjetničkim djelovanjem unutar Elementala. U više od 120 objavljenih pjesama vješto kombiniraju hip hop i pop zvuk, a uz etiketu popularnosti prati ih glas da su hvalevrijedan bend za jačanje samopouzdanja i borbe za vlastito „ja“. Nabijeni pozitivom, po prvi put dolaze u Vintage Industrial, a takvo premijerno ukazanje u jednom od omiljenih zagrebačkih klubova svakako je dodatna pozivnica da se iskuse sve emocije i nijanse Elementala.

Elemental – Nešto glasno
www.youtube.com/watch?v=Is42kIO_oiM

Ulaznice
Cijena u pretprodaji iznosi 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 90 kuna. Pretprodajna mjesta:

• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
• Vintage Industrial / Grif (Savska 160)
• Entrio.hr - http://bit.ly/iz_dana_u_dana


----------------------
Dostava Zvuka