Tonči Huljić & Madre Badessa at Johann Franck

Tonči Huljić & Madre Badessa at Johann Franck

Johann Franck, Zagreb

O događaju

Johann Franck predstavlja TONČI HULJIĆ & Madre Badessa LIVE 11/10/2019 (Petak) / 21:00 h

Pridružite nam se 11.listopada u gradskoj kavani Johann Franck na koncertu renomiranog Hrvatskog producenta i skladatelja Tončija Huljića te pratećeg benda Madre Badessa.

Šira javnost ga je do sada upoznala kao člana i vođu grupe Magazin te prvenstveno kao skladatelja koji je svojim pjesmama obogatio karijere brojnih poznatih zvijezda, no jednostavnost i zanimljiva životna filozofija rođaka s otoka Hvara inspirirala je Tončija da okrene novu stranicu u svojoj glazbenoj karijeri i počne stvarati pjesme na starom splitskom, velovaroškom dijalektu. I dok je u svijet world etno glazbe na prvom albumu 'Ka hashih' (2011.) zakoračio u suradnji sa svjetski poznatim Goranom Bregovićem, koristeći vokale Petra Graše i Marka Pecotića Pece, drugi studijski album 'Panika' (2014.) u potpunosti je samostalni Huljićev projekt u kojem je on i u ulozi pjevača.

Očekuje nas koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma, a Tonči će predstaviti i hitove koje je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge poznate domaće pjevače.

Upravo te pjesme zaživjet će u potpuno novim aranžmanima, a bit će ih zanimljivo čuti uz pratnju Tončijevog Madre Badessa banda sastavljenog od vrhunskih glazbenika koji umjesto uobičajenih instrumenata sviraju tubu, harmoniku, mandolinu te ostale etno instrumente karakteristične za pojedine krajeve Hrvatske.

ULAZNICE (možete potražiti preko sustava ENTRIO)

03.09. - 15.09. Early Bird 80 KN
16.09. - 10.10. Regular 100 KN
11.10. Last Minute 120 KN

Vidimo se, informacije i rezervacije stolova na johann.franck@johannfranck.hr